The Old Rectory

De gedachte is om twee appartementen met een volledige keuken te verhuren die geschikt zijn voor families.  De families, vooral die met kinderen, kunnen zelf beslissen of ze in een restaurant eten willen, wat natuurlijk duurder is, of om zelf thuis koken.  Afhankelijk van uw vakantiebudget.  Elk appartement is geschikt voor 5 personen en ideaal voor twee volwassenen met maximaal 3 kinderen, natuurlijk kunnen er ook nog andere aanbiedingen gedaan worden.

Klik met uw muis op de fotos om een afbeelding van de kamers te bekijken.

Tijdens  het renoveren van het 100 jaar oude Pfarrhaus, hebben wij geprobeerd om zoveel mogelijk de oude Italiaanse charme van het huis te behouden.  Zo hebben we het parket, dat vroeger  gemaakt is van het rode lariks- hout  dat hoog in de bergen groeit en is van een kwaliteit die we tegenwoordig niet meer hebben, kunnen behouden.

Ook hebben we de deuren en de antieke deurkrukken zoveel mogelijk in hun oorspronkelijke stijl kunnen behouden . De deuren hebben we in pasteltinten geschilderd zodat ze in de oude stijl passen. Het uitzicht is adembenemend en buiten hoort men de vogels zingen en de dwerggeitjes mekkeren.U betaalt geen extra toeslag voor dit schitterende uitzicht.

 

We hebben nieuwe badkamers laten installeren omdat deze in het oude huis niet aanwezig waren.  We dachten namelijk dat onze gasten het niet zo zouden waarderen wanneer ze een plank met een gat  en een oud verroest vat moeten gebruiken. Beide appartementen zijn het zelfde ingedeeld en ideaal voor 2 volwassenen met 2 of 3 kinderen.  De inrichting bestaat uit een kookplaats, afzuigkap, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en het nodige bestek. In de badkamer vindt u een douche. Voor  handdoeken en beddengoed wordt gezorgd.

  • Gratis Parkeerplaatsen
  • Kleurentelevisie met een satellietschotelantenne aansluiting
  • Vrij toegankelijk draadloos internetaansluiting in het hele huis
  • Gratis gebruik van wasmachine
  • In elke slaapkamer staat een dubbel persoonsbed  van 180x200 en een stapelbed van 90x200

summer prices

Boekingen kunnen worden gemaakt via een boekingssite of als u rechtstreeks via ons wilt. We zullen uw boekingen via e-mail bevestigen.

Minimaal 5 nachten

Info.pfarrhaus@gmail.com

E mail