The Old Rectory

De gedachte is om twee appartementen met een volledige keuken te verhuren die geschikt zijn voor families.  De families, vooral die met kinderen, kunnen zelf beslissen of ze in een restaurant eten willen, wat natuurlijk duurder is, of om zelf thuis koken.  Afhankelijk van uw vakantiebudget.  Elk appartement is geschikt voor 5 personen en ideaal voor twee volwassenen met maximaal 3 kinderen, natuurlijk kunnen er ook nog andere aanbiedingen gedaan worden.

Klik met uw muis op de foto’s om een afbeelding van de kamers te bekijken.

Tijdens  het renoveren van het 100 jaar oude Pfarrhaus, hebben wij geprobeerd om zoveel mogelijk de oude Italiaanse charme van het huis te behouden.  Zo hebben we het parket, dat vroeger  gemaakt is van het rode lariks- hout  dat hoog in de bergen groeit en is van een kwaliteit die we tegenwoordig niet meer hebben, kunnen behouden. Ook hebben we de deuren en de antieke deurkrukken zoveel mogelijk in hun oorspronkelijke stijl kunnen behouden . De deuren hebben we in pasteltinten geschilderd zodat ze in de oude stijl passen. Het uitzicht is adembenemend en buiten hoort men de vogels zingen en de dwerggeitjes mekkeren.U betaalt geen extra toeslag voor dit schitterende uitzicht.

FOTOS floor plan

We hebben nieuwe badkamers laten installeren omdat deze in het oude huis niet aanwezig waren.  We dachten namelijk dat onze gasten het niet zo zouden waarderen wanneer ze een plank met een gat  en een oud verroest vat moeten gebruiken.

Beide appartementen zijn het zelfde ingedeeld en ideaal voor 2 volwassenen met 2 of 3 kinderen.  De inrichting bestaat uit een kookplaats, afzuigkap, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en het nodige bestek.

In de badkamer vindt u een douche. Voor  handdoeken en beddengoed wordt gezorgd.

  • Gratis Parkeerplaatsen
  • Kleurentelevisie met een satellietschotelantenne aansluiting
  • Vrij toegankelijk draadloos internetaansluiting in het hele huis
  • Gratis gebruik van wasmachine
  • In elke slaapkamer staat een dubbel persoonsbed  van 180x200 en een stapelbed van 90x200
sink   shower

Price-Preis-Preço-Pris Prezzo-Prijs

Het makkelijkste is wanneer u via het internet op Contact Formulier boekt. Wanneer u nog vragen heeft of contact met ons opnemen wilt, kunt u ons bereiken onder telefoonnummer .

 

Mb:(43) 664 544 1868

Om een boeking te bevestigen vragen wij om een aanbetaling van 50% per reservering aan ons over te maken.   Zodra de aanbetaling ontvangen is sturen  wij u een bevestiging. U kunt natuurlijk ook het totale bedrag overmaken wanneer u dat wenst.  Bij aankomst ontvangt u de rekening die u kunt overmaken of contant kunt betalen.

Let u alstublieft op onze boekingsvoorwaarden:  De prijzen zijn per appartement per dag. De appartementen zijn vanaf 12.00u. `s- middags  beschikbaar en moeten op de dag van vertrek om 10.00u. verlaten worden. Mocht u eerder aankomen dan kunt u natuurlijk van onze wachtruimte gebruik maken.
Gasten die binnen 3 maanden voor hun aankomstdag willen annuleren kunnen dit kosteloos doen.  Na deze 3 maanden berekenen wij de volgende annuleringskosten:

  • 40% van de prijs 1 maand voor de aankomstdag
  • 70% van de prijs 1 week voor de aankomstdag
  • 90% van de prijs tijdens de laatste week van de aankomstdag
bear
E mail