The Old Rectory

We rent two family sized apartments with complete kitchens so that families have the choice of either going out to restaurants or of cooking at home, keeping the holiday more affordable. Each apartment accomodates five guests and is ideal for two adults and up to three children, but of course other arrangements can be made.

För pekaren över bilderna för att se utsikten från rummen.

När vi renoverade den här hundraåriga prästbostaden strävade vi efter att behålla den gamla charmen. Golvbrädorna är av djupröd lärk som avverkats högt uppe i bergen och av en kvalitet som man inte finner i dag. Vi har behållit gamla dörrar och antika handtag där det har varit möjligt, och väggarna är målade i färger som överensstämmer med originalstilen. Utsikten är makalös och byn fridfull, sånär som på den eviga fågelsången och plinget från betande får. Det tar vi inget extra betalt för.

FOTOS floor plan

Badrummen är helt nya eftersom det gamla huset endast var utrustat med ett hål i en planka, vilket förmodligen inte hade varit ett lyckat Turistkoncept.

De två lägenheterna har likadan planlösning och är idealiska för två vuxna med två barn. Vi kan ordna en bebissäng och det mesta som en familj kan tänkas behöva.

Köken är utrustade med häll, ugn, kyl med frysfack, kaffebryggare, vattenkokare, porslin och bestick.

Badrummen har duschkabin. Handdukar och sängkläder ingår.

  • Rummen har en dubbelsäng (180x200) och en våningssäng (90x200).
  • Satellit-TV.
  • Trådlös internetuppkoppling utan extra kostnad.
  • Tvättmaskin (ingen extra kostnad).
  • Gratis parkering.
sink   shower

Price-Preis-Preço-Pris Prezzo-Prijs

winter prices

summer prices

 

Det bästa sättet att boka är via Kontaktformulär. Om du har frågor och vill kontakta oss kan du nå oss på

Mb: (43) 664 544 1868

För att bekräfta en bokning vill vi ha en handpenning på 50% som betalas genom en kontoöverföring. Instruktioner för inbetalning skickas när vi har mottagit er bokning. Ni kan betala hela kostnaden i förväg om ni vill. Alternativt betalar ni kontant vid ankomsten.

Bokningsvillkor. Priserna gäller per lägenhet och natt. Lägenheten är tillgänglig fr.o.m. kl. 12.00 och utcheckning sker kl. 10.00. Ni är naturligtvis välkomna även om ni kommer tidigt. Villkor för avbokning. Ni kan avboka tre månader före det överenskomna ankomstdatumet utan att betala någon avgift. Efter de tre månaderna tillämpas följande avbokningsavgifter:

  • 40 % av det överenskomna priset 1 månad före ankomstdatum.
  • 70% av det överenskomna priset 1 vecka före ankomstdatum.
  • 90% av det överenskomna priset om det är mindre än 1 vecka kvar till ankomstdatum.

 

bear
E mail